...
Hjem » Artikler » Sådan bruger du strikkeglad.dk

Sådan bruger du strikkeglad.dk

Strikkeglad.dk er en dansk hjemmeside med oversættelser af gratis strikkeopskrifter. Holdet bag arbejder gratis med at finde og oversætte, med det redaktionelle og det tekniske, samt med forslag til garnalternativer, der kan købes i Danmark.

Da opskrifterne er gratis, kan der være en del fejl på originalsproget. Desuden kan der i oversættelsen snige sig enkelte fejl ind. Vi har i sagens natur ikke råd til at ansætte korrekturlæsere, men vi læser selv korrektur på alle opskrifter. Opdager du en fejl, sætter vi naturligvis pris på, du skriver til os, og så retter vi det, men har du spørgsmål til selve opskriften, sidder der over 9.000 mennesker i gruppen Strikkeglads Venner på Facebook, der gerne hjælper. Vi yder ikke den form for support, da vi kun oversætter opskrifterne og ikke selv strikker dem.

I forhold til de foreslåede garnalternativer, så er der mange faktorer, der skal tages hensyn til. Det er sjældent muligt at finde et garn, der 1:1 svarer til originalgarnet, og derfor vil der ALTID være tale om et kompromis og et forslag. Er du i tvivl, så tag opskriften med ned i din lokale garnbutik og få vejledning der. Mange af garnforslagene har en anden strikkefasthed eller løbelængde end originalgarnet. Det kan ikke være anderledes. Du skal derfor ALTID selv tjekke garn, løbelængde, garnforbrug og strikkefasthed.

Med disse disclaimere håber vi, at du vil få størst mulig glæde af siden her. Vi har i hvert fald gjort os umage. Ellers sig til.

Mange strikkehilsner, oversætter: Marianne Holmen og garnalternativfinder: Katrine Nordestgaard

4 kommentarer til “Sådan bruger du strikkeglad.dk”

 1. Hej
  Jeg synes at I gør det godt og har nydt glæde af nogle af opskrifterne. Det er dejligt med en opskrift på dansk da det ikke er alle inklusiv mig der er til engelsk 🤗
  Mvh
  Solveig

  Svar
 2. Så mange fine opskrifter👍
  Jeg følger altid med på fb, og glæder mig over de fine opskrifter
  Måske har jeg brugt nogle, men de giver altid nye ideer til fremtidige projekter
  Mange 👏👏👏👏 Bente

  Svar

Skriv en kommentar