...
Hjem » Gl. artikler » 1.000 opskrifter! Det skal fejres med en knitalong

1.000 opskrifter! Det skal fejres med en knitalong

Vi har lige rundet 1.000 gratis strikkeopskrifter på strikkeglad.dk, og det skal fejres med en knitalong!

Hvis du følger med på nogle af de mange strikkeprofiler på Instagram, er du måske stødt på begrebet knitalong eller KAL? Det kan på dansk kaldes samstrik og går i al sin enkelhed ud på, at selvom vi ikke kan ses, kan vi stadig strikke sammen. Det foregår bare online og er faktisk rigtig sjovt og hyggeligt!

Hos strikkeglad.dk vil vi også være med. Derfor sætter vi vores egen knitalong i gang på Instagram og Facebook, og vi har valgt nogle opskrifter, der er så nemme, at selv begyndere kan være med, og så smarte, at alle har lyst til at bære dem. Vi har kigget lidt på, hvad der er oppe i tiden, og fundet hele fire gratis opskrifter på klassiske, ribstrikkede huer, alle fra Purl Soho.

Hvad kan man vinde?

Vores faste samarbejdspartner, Rito.dk, har været i det gavmilde hjørne og sponsoreret et lækkert sæt aluminiumsstrikkepinde med udskiftelige wirer. Sættet har en værdi af 799 kr. Du kan også vinde et lækkert garn fra BIOBALANCE, som er sponsoreret af Dalgas Strik, en lille hyggelig garnbutik i Sønder Varde, der yder kyndig vejledning til strikkere. Der er hele 8 nøgler à 50 g med en løbelængde på 225 m/50 g. Garnet har en smuk, grågrøn farve.

Mandag d. 15.2 går vi i gang. Du kan enten strikke en af de fire opskrifter på huer, som vi udgiver i anledning af jubilæet, eller du kan vælge at strikke en anden opskrift fra vores katalog af 1000 gratis opskrifter. Del billeder af proces eller det færdige produkt på Instagram (på din profil, ikke i Stories) og husk at skrive #Strikkeglad1000 under billedet og følge vores profil @Strikkegladdk.

Foretrækker du at deltage i samstrikningen fra Facebook, kan du læse mere i FB gruppen Strikkeglads Venner.

Når du deltager, er du med i konkurrencen om de lækre præmier, og vinderen udtrækkes 15.3.2021. Du må poste lige så mange billeder, du vil, og HVERT billede er et lod i puljen! Tag meget gerne strikkeglade venner og veninder, du synes skal have mulighed for at deltage.

Huerne, vi udgiver i anledning af jubilæet finder du her:

Vi strikker naturligvis selv med, og du kan følge vores proces på vores profiler.

Skriv en kommentar